بوستر پمپ آتشنشانی باید دارای یک سیستم کنترل خودکار باشد که در صورت افت فشار آب در سیستم، پمپ را روشن کند.
بوستر پمپ آتشنشانی برای اطمینان از وجود فشار کافی آب برای فعال کردن اسپرینکلرها و تأمین جریان آب کافی برای خاموش کردن آتش نصب شده است.
مصارف صنعتی: برای تامین آب به فرایندهای صنعتی مانند شستشو، خنک سازی و بخار.
بوسترهای پمپ آب که در ساختمان های مرتفع نصب می شوند یک راهکار ایده آل و عالی برای از بین بردن افت فشار آب هستند.
محل قرارگیری فشار سنج برای پمپ اصلی یا جوکی پمپ هم بر روی مسیر مکش درست قبل از پمپ و هم بر روی مسیر دهش درست پس از پمپ میباشد.
با توجه به بالا بودن فشار کاری در بوستر پمپ آتش نشانی و به منظور رعایت ضریب اطمینان مناسب، ساخت کلکتور برای بوستر پمپ آتش نشانی با استفاده از لولههای فولادی سیاه مانیسمان انجام میپذیرد.
از لوله هایی استفاده کنید که با میزان فشار تناسب داشته باشد و قابلیت انعطاف را داشته باشد.
بوستر پمپ آبرسانی، آتش نشانی، خانگی (پمپ آب خانگی) و صنعتی با بهترین قیمت بوستر پمپ آب در سطح کشور از برند های مطرح ایتالیایی و ایرانی نظیر: پنتاکس، ابارا و… در وبسایت شرکت انرژی تهویه پردیس برای شما ارائه شده است.
در یک بوستر پمپ دور متغیر الکتروپمپ ها دارای سرعت گردش متغیر هستند. با برنامه نویسی دستگاه اینورتر میتوان با توجه به شرایط، آن را برای فشار و آبدهی متفاوت تنظیم کرد. از مزایای این پمپ ها کاهش ضربه کله قوچی، کاهش استهلاک و کاهش صدای ناشی ازروشن و خاموش شدن پمپ و کاهش هزینه های نگه داری از سیستم تغذیه آب است.
سیستم بوستر پمپ آتش نشانی باید دارای یک ورودی مخصوص آب شهری website باشد. تا بتواند در مواقع اظطراری از فشار آب شهری نیز برای تامین آب اطفا حریق بهره مند گردد.
معمولا پمپ های بکاربرده شده در بوستر پمپ های آتش نشانی از نوع سانتریفیوژ یا همان گریز از مرکز می باشند.
منظور از ارتفاع، فاصله كف آخرين طبقه تا تراز معبر دسترسي مجاور ساختمان است.
در برخی از صنایع، برای انجام فرآیندهای خاص، به فشار آب بالا نیاز است که از بوستر پمپ استفاده میشود.
هد پمپ: پمپ های آتش نشانی که در ساختمان استفاده می شود تحت تاثیر فشار خروجی از پمپ، از تقسیم نمودن فشار بر چگالی و ارتفاع خروجی پمپ ایجاد می شوند توجه داشته باشید که برای محاسبه ی هد تمامی موراد فوق الذکر بایستی محاسبه و با یکدیگر جمع شود.